SUZUKI+ 2024 FINANSZÍROZÁS MINDENKINEK

AKÁR 0% THM-MEL LEHET ÚJ SUZUKI SZEMÉLYGÉPJÁRMŰVE

A zárt és nyílt végű konstrukcióban is elérhető Suzuki+ 2024 segítségével, akár 0% THM-es lízingfinanszírozással lehet új, 2024-es modellévű Suzuki személygépjárműve!

Finanszírozási ajánlatunk magán- és jogi személyek számára is elérhető. Találja meg Ön is a Suzuki széles személygépjármű-palettájában az igényeinek megfelelő modellt, és éljen ezzel az egyedülálló ajánlattal! Amennyiben maximum 1,5 millió forintot vesz fel 12 hónapra, a 0%-os THM előnyét is élvezheti! Mindkét lízingkonstrukció esetén a havi lízingdíj fix, a futamidő végéig nem változik. Az ajánlat részleteivel és más hitelösszegek esetén érvényes kalkulációkkal kapcsolatban forduljon a Suzuki Varró márkakereskedésekhez!

 

2 000 000 Ft

12 hónapra

2,04% THM

168 501 Ft/hó

 

2 000 000 Ft

24 hónapra

6,46% THM

88 900 Ft/hó

 

2 000 000 Ft

36 hónapra

7,54% THM

62 024 Ft/hó

  Még több ajánlat

 

*A Suzuki2024+ Akciós termék fix kamatozású, zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A 0%-os THM maximum 1,5 millió Ft hitelösszegig és kizárólagosan 12 hónapos futamidővel zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban érhető el. A THM meghatározására a fenti finanszírozási feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével került sor, és minden 2024-es modellévű személyautóra felhasználható. A THM meghirdetett mértéke a finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat illetve eltérő lehet. Fix kamatozás következtében a futamidő alatt a havi lízingdíjak összege nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó legyen. A lízingtárgy tulajdonjoga a lízingszerződés szerinti teljes tartozás megfizetése esetén száll át, illetve szállhat át - nyíltvégű pénzügyi lízing finanszírozás esetén - az ügyfélre, vagy az általa kijelölt harmadik személy vevőre. A Suzuki2024+ Akciós termék finanszírozás további feltételeiről, illetve a felmerülő kockázatokról a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából és Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából, Hirdetményeiből és az ügyfeleknek szóló Tájékoztatókból tájékozódhat, továbbá ezen dokumentumokból tájékozódhat a tárgybani finanszírozástól eltérő nem akciós finanszírozás feltételeiről is, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akció feltételei 2024.04.18. – 2024.06.30. között leszerződött lízingkérelmekre érvényesek. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki Márkakereskedőjéhez, aki mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el! Reprezentatív példa fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén új Suzuki személygépjárműre Suzuki2024+ Akciós termékkel, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 61.163,-Ft, THM: 8,55%, ügyleti kamat: 8,23%, Lízingbevevő által fizetendő teljes visszafizetendő összeg: 3 669 780,- Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

 

Legfrissebb cikkeink

VADONATÚJ SWIFT

Még több játék. Még több izgalom. Bemutatkozik az új swift.

Megnézem

ÚJ VITARA 2024

Vágj bele új kalandokba saját Vitaráddal még ma! Érdeklődj aktuális ajánlatainkról vagy kérj tesztvezetést!

Megnézem

PÁR ÉVENTE ÚJ SUZUKI

Amennyiben pár évente új suzuki modellt szeretne, úgy tekintse meg PREFERENCIA PROGRAMUNKAT!

Megnézem