ÚJ SUZUKI SWIFT ÉS IGNIS MOST EXTRA TÉLI AJÁNDÉKCSOMAGGAL*

Készüljön fel a télre egy új autóval a Suzuki Varrónál!

Új Suzuki Swift és Ignis modelljeink mellé most extra téli ajándékcsomagot* és Suzuki Winter+ akár 0%-os finanszírozást kínál csak a Suzuki Varró Márkakereskedés és Szerviz!

Ezt az ajánlatot máshol nem találja meg! Spórolja meg az extra téli költségeket, és vegyen új Suzukit extra téli ajándékcsomaggal! Új Suzuki Swift vagy Ignis vásárlás esetén most ajándék téli kerék szettet és gumiszőnyeg garnitúrát adunk ajándékba.

Sőt, most a Suzuki Winter+ finanszírozásnak köszönhetően akár 0%THM-mel is hazaviheti kedvenc modelljét.

 

3 000 000 Ft
12 hónapra
0% THM
250 000 Ft/hó

3 000 000 Ft
24 hónapra
5,79% THM
132 478 Ft/hó

3 000 000 Ft
60 hónapra
9,86% THM
62 923 Ft/hó

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT!

 


Finanszírozási ajánlatunk magán- és jogi személyek számára is elérhető, mert a Suzuki széles személygépjármű-palettájában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt.

Éljen ezzel az egyedülálló ajánlattal, és vegyen fel maximum 3 millió forintot 12 hónapra, vagy maximum 1 millió forintot legfeljebb 36 hónapra, mert mindkét esetben 0%-os THM-mel számolhat!

Mindkét lízingkonstrukció esetén a havi lízingdíj fix, a futamidő végéig nem változik.

Az ajánlat részleteivel és más hitelösszegek esetén érvényes kalkulációkkal kapcsolatban forduljon értékesítő kollégáinkhoz!


*A Suzuki Winter+ Akciós termék 0%-os THM finanszírozás fix kamatozású, zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A 0%-os THM maximum 3 millió Ft hitelösszegig és kizárólagosan 12 hónapos futamidővel vagy 1 millió Ft hitelösszegig legfeljebb 36 hónapos futamidőnél érhető el. A THM meghatározására a fenti finanszírozási feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével került sor. A THM meghirdetett mértéke a finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat illetve eltérő lehet. Fix kamatozás következtében a futamidő alatt a havi lízingdíjak összege nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó legyen. A lízingtárgy tulajdonjoga a lízingszerződés szerinti teljes tartozás megfizetése esetén száll át, illetve szállhat át - nyíltvégű pénzügyi lízing finanszírozás esetén - az ügyfélre, vagy az általa kijelölt harmadik személy vevőre. A Suzuki Winter+ Akciós termék finanszírozás további feltételeiről, illetve a felmerülő kockázatokról a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából és Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából, Hirdetményeiből és az ügyfeleknek szóló Tájékoztatókból tájékozódhat, továbbá ezen dokumentumokból tájékozódhat a tárgybani finanszírozástól eltérő nem akciós finanszírozás feltételeiről is, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akció feltételei 2023.10.06. – 2023.12.31. között leszerződött lízingkérelmekre érvényesek. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki Márkakereskedőjéhez, aki mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el! Reprezentatív példa fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén új Suzuki személygépjárműre Suzuki Summer+ Akciós termékkel, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 1.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 27.778,-Ft, THM: 0,0%, ügyleti kamat: 0,00%, Lízingbevevő által fizetendő teljes visszafizetendő összeg: 1.000.000 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Legfrissebb cikkeink

ÚJ SUZUKI VITARA ÉS S-CROSS MOST HIHETETLEN ÁRELŐNNYEL*

Új Suzuki Vitara és S-Cross modelljeinket most hihetetlen 2 100 000 Ft-os árelőnnyel* és Suzuki Winter+ akár 0%-os finanszírozással kínáljuk a Suzuki Varró Márkakereskedésekben! Forduljon hozzánk bizalommal, akár még idén átveheti új autóját!

Megnézem

KITÜNTETÉSEK

A Suzuki Varró autószervizeiben dolgozó kollégák a Magyar Suzuki Zrt. szerviz osztályának oktatásain rendszeresen részt vesznek, büszkék vagyunk eddig elért eredményeikre.

Megnézem

RENDSZERES KARBANTARTÁS

A rendszeres karbantartás az autó hosszú életének titka, a garancia érvényesítéséhez pedig kötelező.

Megnézem