loading
Suzuki Ignis

CégünkrőlAutójavító műhelyünk harmincöt évvel ezelőtt családi vállalkozásként indult.
Ifj. Varró Béla tanulmányai elvégzése után átvette a cég irányítását édesapjától mely azóta is Budapesten, az Üllői út 780 alatt található. A vállalkozó feleségével és édesapjával dolgozott eleinte, s csak autójavítással, illetve autómosással foglalkoztak.

A profilváltást 1993-ban határozták el, s lehetséges márkakereskedésként szóba került több autótípus neve is. A családi tanács végül a Suzuki mellett döntött mondván: a Magyarországon gyártott autó minden bizonnyal olcsó lesz, s tűrhető ára mellett ez az az autó, amely legjobban megfelel a honi igényeknek. A Suzuki Varró Márkakereskedés 1993. július 31-tõl működik, s a választás sikerességét bizonyítja, hogy a cég létszáma mára már tizenegyre bővült, a három családtag mellett nyolc alkalmazottat is foglalkoztatnak. Megnövekedett a vállalkozás alapterülete is, a korábbi két műhely helyett ma hatban dolgoznak, melyekre szükség is volt az évente kb. 500 db. új, illetve kb. 150 db. használt autó értékesítése miatt. A szerviz jó hírneve miatt nemcsak saját vásárlóink, hanem egyéb Suzuki tulajdonosok is felkeresik műhelyünket garanciális és garancián túli javításokkal, így évente több mint 2200 autó fordul meg nálunk.

2005 őszén megnyitottuk új telephelyünket a Nagykőrösi úton, amely már csak a méreteit tekintve is képes lesz megfelelni az elkövetkezendő évek követelményeinek. Az impozáns, üveghomlokzatú bemutatóterem területe 600m2, amelyhez egy kilencállásos szerviz is kapcsolódik.

A környezetvédelmi vizsgálat mellett műszaki vizsgáztatással és autóvillamossági munkákkal, illetve elektromos extra tartozékok (riasztók, rádiók, központi zárak, telefon kihangosító szettek …) beszerelésével is foglalkozunk. Mivel lehetőségünk nyílt a szomszédos telkek megvásárlására bővült a szalon. Így a műhelyek, s a díszburkolattal ellátott, mintegy hatvan autó tárolására alkalmas udvar mellett, 6-8 férőhelyes bemutatóterem várja a vásárlókat. A Suzuki jó választásnak bizonyult és a kapcsolat kölcsönösen gyümölcsöző s hosszú távra tekintő. Varró Béla hosszú távon gondolkodik: két lánya személyében már van aki átvegye a stafétabotot a családi vállalkozásban. Cégünk a Suzuki Varró a Suzuki márkakereskedők között az autó- illetve alkatrészeladást, valamint a műhelykapacitást tekintve országos viszonylatban is az elsők között található.

Főbb partnereink: Magyar Suzuki Zrt., ENI Hungária Zrt., Nemzeti Közlekedési Hatóság, Merkantil Bank Zrt, Budapest Bank Zrt, Autóflex Kft., Snowfox Kft., AKA 2000 Kft, Dover Kft., Trost Auto Kft.,  Cyklon Bt., Berner Kft., Allianz Hungária Biztosító Rt., Generali Providencia Biztosító, Uniqa Biztosító, Groupama Garancia Biztosító, Aegon Magyarország Biztosító, AMBLEN Biztosítási Alkusz Kft.