loading

Cégünkről

A kezdetek - a Varró Autójavító Műhely


Autójavító műhelyünk 1965-ben családi vállalkozásként indult. Ifj. Varró Béla tanulmányai elvégzése után átvette a cég irányítását édesapjától, amelynek székhelye azóta is Budapesten, a XVIII. kerületben, az Üllői út 780 alatt található. A vállalkozó feleségével és édesapjával dolgozott eleinte, és csak autójavítással, illetve autómosással foglalkoztak.

 

A profilváltás - a Suzuki Varró megalakulása

 

A profilváltást 1993-ban határozták el, és lehetséges márkakereskedésként több autómárka is szóba került. A családi tanács végül a Suzuki mellett döntött, mondván: a Magyarországon gyártott autó minden bizonnyal kedvező árfekvésű lesz, illetve az ára mellett ez az az autó, amely legjobban megfelel a honi igényeknek. A Suzuki Varró Márkakereskedés 1993. július 31-től működik, a választás sikerességét pedig bizonyítja, hogy a cég létszáma folyamatosan bővült. Megnövekedett a vállalkozás alapterülete is, a korábbi két műhely helyett ma hatban dolgoznak, melyekre szükség is volt az új, illetve használt autó értékesítés volumene miatt. A szerviz jó hírneve miatt saját vásárlóink mellett számos Suzuki tulajdonos is felkeresi műhelyünket garanciális és garancián túli javításokkal.

 

Nagykőrösi úti szalon

 

2005 őszén megnyitottuk új telephelyünket Budapest XIX. kerületében, a Nagykőrösi út 152. szám alatt, amely már csak a méreteit tekintve is képes lesz megfelelni az elkövetkezendő évek követelményeinek. Az impozáns, üveghomlokzatú bemutatóterem területe 600 m2, amelyhez egy kilencállásos szerviz is kapcsolódik.

A szervizelések mellett mindkét telephelyen foglalkozunk műszaki vizsgáztatással, eredetiségvizsgáltattal, valamint autóvillamossági munkákkal is.

 

Üllői úti szalon fejlesztés

 

Mivel az Üllői úti székhelynél lehetőségünk nyílt a szomszédos telkek megvásárlására, 2018-ban elkezdtük a szalon bővítését, modernizálását. Mostanra a műhelyek, és a díszburkolattal ellátott, mintegy hatvan autó tárolására alkalmas udvar mellett, 6-8 férőhelyes bemutatóterem is várja a vásárlókat.

 

A jövő

 

A Suzuki jó választásnak bizonyult, a kapcsolat pedig kölcsönösen gyümölcsöző és hosszútávra tekintő. Varró Béla hosszú távon gondolkodik: két lánya személyében már van, aki átvegye a stafétabotot a családi vállalkozásban.

 

Státusz

 

Cégünk a Suzuki Varró, a Suzuki márkakereskesek között az autó- illetve alkatrészeladást, valamint a műhelykapacitást tekintve országos viszonylatban is az elsők között található.

 

Főbb partnereink

 

Magyar Suzuki Zrt., ENI Hungária Zrt., Nemzeti Közlekedési Hatóság, Merkantil Bank Zrt, Budapest Bank Zrt, Autóflex Kft., AKA 2000 Kft, Dover Kft., Trost Auto Kft.,  Cyklon Bt., Berner Kft., Allianz Hungária Biztosító Rt., Generali Providencia Biztosító, Uniqa Biztosító, Groupama Garancia Biztosító, Aegon Magyarország Biztosító, AMBLEN Biztosítási Alkusz Kft.

Suzuki Varró 3 generáció óta
Forduljon hozzánk bizalommal!